Лажните продавачи на дрва повторно се активни во регионот. За еден ден, пари зеле од двајца

31

Лажните продавачи на дрва повторно се активни во регионот. За еден ден, пари зеле од двајца  , а жртви се пензионери од Свети Николе и Штип. На нив, вкупно име зеле 13.000 денари, 7 од едниот и 6.000 денари од другиот.