Лекар од Берово, вратен жив од респиратор. По еден месец поминати во клиниката Жан Митрев, денес конечно си оди дома

35

По еден месец поминати во Клиниката Жан Митрев и две недели зависен од респиратор, 61-годишен лекар од Берово кој беше заразен со ковид 19, денес конечно си оди дома…