Лидерот на Левица Апасиев купил стан за 65 000 а Муцунски од ВМРО ДПМНЕ Ауди од 30 000 евра

43

Поголем дел од новоизбраните пратеници покажуваат завиден имот  а некои се многу богати. Поединци располагат со  стотици илјади евра  пари и недвижен или движен имот, може да се констатира од изјавите на пратениците  во Државната Комисија за спречување криминал…