Македонија останува организатор на ЕП-борење –јуниори

44

Нашата држава и главниот град, требаше да бидат домаќини на Европското првенство за јуниори, од 30 јуни до 5 јули 2020 година и по одложувањето, истото е решено да се организира повторно во Скопје, но во периодот од 19 до 25 октомври 2020 година…