Мајкрософт го пофали Штипскиот Универзитет. Онлајн наставата ја организирале најдобро

112

Големо признание од Мајкрософт за Штипскиот Универзитет. Онлајн наставата  за студентите универзитетската управа, успела да ја организира и  најбрзо и најдобро…