Министерот Бочварски денес најави големи инвестиции и проекти.

68

Големи инвестиции и проекти  денес најави министерот за транспорт и врски Благој Бочварски пред новинарите и јавноста образложувајки го мандатното писмо  добиено од премиерот Зоран Заев.