Мицковски од Штип: Од 16 јули за граѓаните следуваат најдобрите 4 години

106

Од 16 јули за граѓаните следуваат најдобрите 4 години ова ќе го овозможи реализиацијата на програмата обнова на Македонија која нуди над 1000 решенија од сите животни сфери. Кажа денес во Штип на последниот ден од изборната кампања лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицковски…