Можета да ја бакнете невестата преку заштитна маска. Прва венчавка во Кочани во време на вонредната состојба

152

По два месеца пауза, во Кочани е организирана првата венчавка во Подрачната канцеларија на Управата за водење матични книги. Целата церемонија е изведена во вонредни услови, а на чинот присуствувале само младоженците, двајцата сведоци и матичарот, сите со заштитни маски…