Може ли стопанството да издржи 10 %-нтно отсуство од работа за родителите да ги чуваат децата дома?

29

Долго отсуство на 10% од вработените во стопанството за   компаниите е егзекутивно  голем терет , велат од Текстилниот кластер на ден пред најавенте протести на здружението Една  може…