Нападнат полицаец во Штип

463

Во обид да приведе лице , нападнат е полицаец од Штип. Инцидентот е регистриран на улицата .„Косовска“ лицето кое требало да биде приведено и негов близок роднина физички го нападнале полицаецот.

Поголема ескалација е спречена а бараниот веднаш е приведен, но сега со него во полиција завршил и роднината.

Се работи на документирање на случаите, а против напаѓачите ќе бидат поднесени соодветни поднесоци.