Напредува изградбата на кочанската градинка

23

Напредуваат градежните работи за изградба на новата детска градинка во населбата Драчевик во Кочани. Во моментов  се работи на изградба на внатрешните преградни ѕидови и поставување на надворешните прозорци и врати на објектот…