Наќе Георгиев избран за Врховен судија

992

Претседателот на Штипска Апелација , Наќе Георгиев е избран за судија во Врховниот суд на Македонија. Изборот го изврши Судскиот совет, а освен Георгиев за врховни судии се избрани уште тројца други кандидати.