На 4-ти километар кај Штип уништени багреми стари четврт век

35

Неконтролирана сеча,  целосно уништи борова и багремова шума  во близина на т.н. 4-ти километар на патот Штип – Радовиш, подигната пред 25 години од штипски енузијасти…