Нема кој да ги чисти оџаците – пожарите на готовс

43

Во општините од регионот, речиси и да нема кој да ги чисти оџаците. Во 11те општини со околу 50.000 домаќинства има одвај 6 оџачари, што не е доволно да се исчисти се она што пред грејната сезона треба да биде исчистено…