НОВИ АНТИКОВИД ПРАВИЛА НА СПОРТСКИТЕ ТЕРЕНИ

36

Владата на Македонија донесе протокол за организирање и реализација на спортските натпревари за да се намали ризикот од Ковид 19. Според препораките тие ќе бидат преточени во нов протокол.