Обид за кражба од куќа во Штип

197

Обид за кражба од куќа во штипска населба регистрирале безбедносните камери на соседите. Безобразен и со нечесни намери крадец во обид, најнапред се шета низ дворот на куќата, го испитува теренот и на крај се обидува да влезе внатре…