ОКШ: Засилени инспекциски контроли, задолжителна дезинфекција на просторот околу градинките и училиштата

54

Барање од општината до надлежните инспекциски служби со цел зголемување на ефикасноста  во контролите за почитување на новите мерки за безбедност од ширење на заразата од Ковид 19. Ова меѓу другото се заклучи на денешната седница на  општинскиот кризен штаб. Кои се останатите правци на делување…