Општините со многу помалку пари од лани

48

Општините од Истокот, работат со драстично намалени буџети од лани. Доброволното откажување од дел од давачките, но и намалената наплата, придонесоа  локалните власти да се снаоѓаат со многу помалку пари од лани…