Отпадни води низ штипските улици

86

Отпадни води во континуитет течат низ штипските улици. Голем број граѓани, водата од миењето на дворовите, во која има и фекалиии од домашни миленици, слободно ја пуштаат да тече по улиците. Работа за комуналната инспекција има на многу места во градот…