Пакистанци, Авганистанци и Индијци патот за Европа го завршија кај Штип

160

Пакистанци, Авганистанци и Индијци патот за Европа го завршија кај Штип.  Нив,  вкупно 25, полицијата ги откри и приведе во комбе во близина на Криви Дол…