Поради сообраќајна незгода неколку часа прекин беше патот Кочани – М. Каменица

961

Камион денес се преврте на патниот правец Кочани-Каменица поради што сообраќајот беше во прекин неколку часа. Причините за несреќата се утврдуваат но се претпоставува дека во прашања се одрони, лизгавиот пат и неприлагодената брзина.
Според информации од СВР Штип повредени нема а висината на материјалната штета се проценува.