Премиерот Спасовски на увид во градба на експ. пат Штип – Радовиш

168

Пред предвидениот рок ќе се заврши првата фаза од градбата на експресниот пат Штип – Радовиш, оцени денеска премиерот Оливер Спасовски, кој со министерот за транспорт и врски Горан Сугаревски и директорот на ЈПДП Зоран Китанов, изврши увид во градежните работи…