Прес на ВМРО –Виница: И по три години власт – ги нема ветените проекти на Димитров

106

И по три години власт, во Виница  ги нема ветените проекти со кои градоначалникот Ивица Димитров ја доби довербата на граѓаните, рекоа денес на прес од локалниот огранок на ВМРО ДПМНЕ…