Природа и здравје – 3% хидроген за полесно дишење

633

Хидроген пероксид – можеби вака не звучи познато, но ако се каже 3% хидроген тогаш станува збор за нешто што го има во речиси секоја куќа. 3% хидроген е добра профилакса против грип, а и добар асистент при респираторни тегоби…