Со грант од Јапонија, завршен проектот за обнова на детската градинка Цветови во Штип

81

Целосно е завршен проектот за обнова на детската градинка  Цветови во населбата 8ми Ноември во Штип. Реконструкцијата е со грант од јапонската амбасада од  55 илјади евра…