„Стандард и Пурс“: Денарот и банкарскиот систем стабилни

33

Кредитната рејтинг агенција „Standard & Poor’s“ го потврди кредитниот рејтинг на Северна Македонија ББ- со стабилен изглед, соопшти Министерството за финансии…