Субвенции за стерилизација на регистрирани кучиња

17

Општина Берово ќе субвенционира стерилизација на 30 регистрирани кучиња женки. Субвенционирањето ќе се реализира со средства од општинскиот буџет, а целта на активноста е да се намали бројот на улични кучиња.