ТРИЕСЕТ ГОДИШЕН ШТИПЈАНЕЦ УТРИНАВА ИЗГОРЕ ВО СВОЈОТ СТАН

8982

ТРИЕСЕТ ГОДИШНИОТ Д.П ОД ШТИП Е ЖРТВА НА ПОЖАР КОИ ПРЕТПЛАДНЕВО ОКОЛУ 10 И 30 ЧАСОТ ОД НЕПОЗНАТИ ПРИЧИНИ ИЗБИЛ ВО ПОТКРОВЈЕ ВО ШТИПСКАТА НАСЕЛБА 8-ноември.

ОЧЕВИДЦИ ЗА ТВ СТАР ПОТВРДУВААТ ДЕКА ПОЖАРОТ И ГОЛЕМИОТ ПЛАМЕН СЕ ПОЈАВИЛЕ НАЈПРВИН НА БАЛКОНОТ ПО ШТО ТИЕ ВЕДНАШ ПОВИКАЛЕ ПРОТИВПОЖАРНА ЕКИПА.

ЗАЕДНО СО ПОЖАРНИКАРИТЕ ПРИСТИГНАЛА И БРЗА ПОМОШ КОЈА И ГО ПРОНАШЛА ТЕЛОТО НА МЛАДИОТ ШТИПЈАНЕЦ.

НА ЛИЦЕ МЕСТО ВО ТЕК Е УВИД НА ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ,ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ПОДОЦНА.