Уапсени двајца пратеници во Хрватска

32

Од рано наутро трае голема акција на хрватската полиција во која се уапсени повеќе лица, а како што јавуваат хрватските медиуми, за двајца пратеници ќе биде побарано да им се тргне имунитетот…