Фото поздрав од твитерџиите до градоначалникот на Скопје, Шилегов !

0
62

Есен е…а доаѓа зима. Скопје е на праг на сезоната на загадување. Мерки нема, или се чека прво да се загади па да се решава. Во меќувреме, на „Рекорд“ во Скопје нешто чади. Па твитерџиите го потсетија Шилегов, до каде е со решенијата против загадувањето на воздухот !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here