Фудбал: Македонија во Лига на нациите

84

Европската куќа на фудбалот денеска го објави конечниот распоред за новата Лига на Нации. Со минимални промени, сега е официјализирано кога Македонија ќе ги игра натпреварите со Ерменија, Грузија и Естонија, кои се со нас во групата….