ФФМ донираше 1.500 столчиња за кочанскиот стадион

0
132

ФФМ донираше 1.500 столчиња за кочанскиот стадион „Никола Мантов“. Истите ќе бидат поставени на трибините со цел поудобно следење на натпреварите на гледачите.

Во меѓувреме, се очекуваат и други зафати кои за „Осогово“ се приоритетни. Меѓу нив се обезбедување маркица од општината за изградба на терен со вештачка трева, како и промена на подлогата на теренот на стадионот „Никола Мантов“ .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here