ХИТ ФОТО: Владин функционер во БиХ на он-лајн состанок во поткошула !?

69

Невообичаен настан за време на он лајн седницата на Собранието на федерацијата на Босна и Херцеговина.Помошник-министерот за трговија и врски, Жељко Матоц, седел пред лаптопот во поткошула.Во еден момент за време на седницата Матоц и вечерал, а сето тоа вчудовидено го следеле неговите колеги на нивните компјутери, преку кои учествувале во работата на онлајн седницата, пренесува „Аваз“.