ХИТ ФОТО: Министер паркира на тротоар, а на забелешка одговора дека му се може оти тој е држава !

0
165

Само во Македонија може да се случи ова…автомобил на министер да паркира на тротоар, а на јавна реакција за ваков сообраќаен прекршок да кажува дека тој е државата ! Наместо први да бидат за пример, тие се доказ за непотизмот и злоуотреба на моќта и позицијата !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here