ХИТ ФОТО: Мислеле дека носи маска, а тој имал змија околу устата ?!

223

Средовечен маж во Англија е снимен како патува во јавен превоз со невообичаена обвивка на устата – жива змија.Би-Би-Си објави дека патникот имал завиткан рептил околу устата и вратот додека во понеделникот патувал од Свинтон до Манчестер.

Еден од патниците мислел дека носи само „смешна маска“ сè додека таа „маска“ не започнала да се движи.Употребата на маски во јавниот превоз во Англија е задолжително, освен за деца под 11 години или оние кои се ослободени поради здравје или попреченост.

https://www.bbc.com/news/uk-england-manchester-54163293?xtor=AL-72-%5Bpartner%5D-%5Bbbc.news.twitter%5D-%5Bheadline%5D-%5Bnews%5D-%5Bbizdev%5D-%5Bisapi%5D&at_custom2=twitter&at_custom3=%40BBCNews&at_custom4=C135BBD4-F802-11EA-B4A4-C88F4744363C&at_custom1=%5Bpost+type%5D&at_medium=custom7&at_campaign=64