ХИТ ФОТО: Тетоважа со оптичка илузија на главата !

106

Тату артист направил неверојатна тетоважа со оптичка илузија на главата на својот пријател, што прави да изгледа како да има дупка во темето.Мет Персон од компанијата „Зион тетоважа“ во американската држава Јута навистина вложил труд за едно од неговите дела, а фотографијата од неговата импресивна тетоважа на главата на неговиот пријател Рајан ги воодушеви многубројните љубители на мастило.

Тој ја сподели фотографијата на Инстаграм уште во април, но сега ја споделија многу британски медиуми. Објавувањето доби повеќе од 11 милиони лајкови, а многумина се полни со пофалби за талентираниот уметник за тетоважи.