Царовска во Штип: Ги унапредуваме и штитиме работничките права

103

Ги унапредуваме работничките права и заеднички изградивме систем кој ќе ги штити работниците, особено текстилните и кожарските работници изјави Мила Царовска денеска од градот на текстилот, потенцирајќи и дека минималната плата е повисока за 60% …