“Челични“ ќе тренираат во базенот во Куманово

80

Комисијата за здравство, одлучи базените да бидат отворени за пливачите, но тие што се регистрирани како активни спортисти за клубови.Тренерот на Пливкачкиот клуб“Челични“, за ТВ Стар истакна дека е добро што е дозволен тренажен процес…