Штипскиот Совет ќе има нови советници. Ѓулбаки Мемет ќе го замени Иван Јорданов, а Ѓорѓи Димов – Сашко Николов

193

Од наредната седница, Штипскот Совет ќе има двајца нови советници.  Гулбаки Мемет ќе треба да го замени на  советничкото место Иван Јорданов, а Ѓорѓи Димов – Сашко Николов, кои од денес и официјално се пратеници во Македонското Собрание….