Штипјанец инсталирал камера на гробот на синот за да открие кој на болката му додава нова болка

1107

Ожалостен штипјанец на гробот на својот син инсталирал камера за да види кој во претходните 4 години на болката му додава нова болка. Имено, за целиот период  од смртта на неговиот  рано починат син,  некој упорно му ги крадел свежо поставените саксиски цвеќиња кои неговата сопруга грижливо ги носела  на  гробот  на застаната младост…