Штипјанка нападната со нож од сопругот

132

Млада сопруга преживеала вистинска живота драма во споствениот дом, откако сопругот ја нападнал со нож. Трауматичниот за штипјанката инцидент се случил вчера, а на него му претходела жестока вербална расправија, потоа безмилосен ќотек и на крај, сопругот извадил и нож…