Штип да е економски лидер на истокот продолжува

37

Убеден сум, нашиот кандидат за градоначалник на Штип на овие предвремени локални избори е најдоброто олицетворение на СДСМ за чесен и пред се вреден човек чија грижа за своите сограгани ќе ја има еднакво како и грижата кон неговите пациенти.Вака денеска на прес, ген. секретар на СДСМ  Љупчо Никколовски го промовира д-р Сашко Никколов како нивен кандидат за градоначалник.