Ѓубре и фелакии во центарот на Штип

102

Јавните премини и влезови на згради во Штип, се почесто се место каде несовесни минувачи фрлаат ѓубре или ги користат како јавни тоалети. Сликите кои се срам за сите со малку свест и совест се од центарот на Штип.