1,2 милиони евра профит направи комунално Јавно претпријатие

40

Од најлошо ,ЈП  Тетово сега е најдобро јавно комунално претпријатие во државата.  За една година,  Тетово остварило приход од 5,3 и профит од рекордни 1,2 милиони евра што е убедливо најдобар финансиски  резултат во  државата…