130.000 евра камата од две кочански училишта бара презвозникот „Авто Атом“

56

Превозникот „Авто Атом“ , од општина Кочани бара 130.000 евра камата . Толкава штета тој пресметал поради задоцнетото плаќање на услугата за превоз на ученици, извршена во 2013 година…