4 годишно дете удрено од две коли истовремено.

982

Четиригодишно дете од бугарскиот град Русе доживеало ретка собракајна несрека бидејки во ист момент било удрено од две коли . Во несреката детето имало и голема срека бидејки освен неколку скршеници виталните органи и функции не му се повредени и нарушени, стои во извештаите на повеке тамошни кедиуми.