40 семејства од викенд населбата Вртешка добија пристапен пат

36

Околу 40 семејства од викенд населбата Вртешка на планината Плачковица добија пристапен пат во должина од еден километар и се поврзаа со регионалниот пат. Ова значи дека до викенд населбата отсега ќе се стигнува многу безбедно…