60 милиони денари за 12 општини во земјава

57

Дванаесет општини од државата меѓу кои и Кочани ќе поделат грант средства од над 60 милиони денари преку Проектот за подобрување на општински услуги кој го спроведува Министерството за финансии со поддршка на Светска банка…