БИЗАРНО ФОТО: Ова сигурно не сте го виделе…скараџии на гробишта !

297

Не се знае каде е направена фотографијата, но во секој случај, коментар не е потребен. Скара на гробишта? Перверзија до бескрај…или како што коментирале на твитер: „викенд на мртвоци“, „walking dead“…во секој случај, крајно несериозен третман кон починатите…