Здравје и Убавина

Решение за камен во бубрегот

Решение за камен во бубрегот

Многу луѓе во светот, вклучувајќи ја и Македонија, страдаат од различни проблеми со бубрезите. Ако имате некаков проблем со овие органи, можете да ја нормализирате нивната работа во рок од...

Read more

Природа и здравје – Маринирани глуварчиња за подобро здравје

Природа и здравје – Маринирани глуварчиња за подобро здравје

Глуварче е една од најпознатите лековити растенија кои растат во Македонија. Пролетта е сезона во која можете да ја вклучите билката во вашето мени. Можете да подготвите маринирани глуварчиња. Рецептот...

Read more

Природа и здравје – Лук против болки во увото

Природа и здравје – Лук против болки во увото

Д-р Џон Демартини стана популарен по филмот "Тајната". Неговите програми и вежби истражуваат различни теми поврзани со здравјето и благосостојбата на организмот, па негови совети презентираме во денешнава рубрика „Природа...

Read more
Page 1 of 3 1 2 3